Nelly's Hairstyle

Branding project 2017
“Een nieuwe visuele identiteit die rust en frisheid uitstraalt waar Nelly en haar klanten zich mee kunnen identificeren.”
DoelNelly’s Hairstyle wilde een uitgebreide nieuwe huisstijl die ze écht mooi vond en vond passen bij zichzelf en haar klanten. Dit betekende dat het rust moest uitstralen, en een moderne look & feel nodig had.
UitdagingHet probleem was dat het eerste ontwerp van de website totaal niet paste bij Nelly. De website was erg donker: zwart met felrode accenten. Onbewust had ze hier wel voor gekozen, maar ze wilde graag een nieuwe uitstraling die ze wél echt mooi vond. Het moeilijke was kiezen voor het concept, welke richting we op gingen. Dat kwam omdat ze het qua stijl allemaal mooi vond. Ik heb geholpen om de keuze te baseren op haar eigen smaak en te denken aan haar klanten, wat hun aantrekkelijk zouden vinden.
Interieur moodboard
OntwerpkeuzesIk heb samen met haar onderzocht welke merkpersoonlijkheid het beste bij de salon past. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om te gaan voor een nieuwe merkidentiteit die fris, rustig en vrouwelijk is. We hebben gekozen voor het moodboard ‘Zen’. Ik heb inspiratie genomen uit een strandwandeling en de sfeer die daarbij past. Vervolgens heb ik ook geholpen qua moodboard voor het interieur, die rustiek, landelijk en minimalistisch is geworden.
Custom illustratie
Social media banner
Visitekaartje
Website Design
Social MediaFacebook is het belangrijkste kanaal. Hier nemen klanten voornamelijk contact met haar op. Vandaar dat ik daar ook content voor heb ontworpen.

nellys-hairstyle.nl
Facebook Nelly's Hairstyle - Belli Capelli
Bedankt voor het bekijken!
Wil je een ander project zien?
Ga naar het Beerze project
Check No Limit Streetwear
Lees meer over mij