Social Content Creatie

Freelance werk voor klanten van Social Banana - een social media marketing bureau
DoelVoor o.a. Blaupunkt en thais restaurant Adam & Siam heb ik tijdelijk hun instagram pagina’s voorzien van 3-wekelijkse content. Hierbij heb ik de copywriting en visuals verzorgd in samenwerking met Social Banana. De content is gebaseerd op de strategie. Een uitgebreide persona en doelgroep beschrijving, gebaseerd op o.a. google en facebook cijfers, missie en visie, doelen en kernwaarden waren de basis van de social media content.
Blaupunkt RoboticsDit is een merk voor robotstofzuigers. Het social media concept houdt in dat de robot wordt gezien als een karakter. Elke robotsoort heeft dan ook zijn eigen naam. Ik heb ingehaakt op verschillende trends destijds en ben vooral conceptueel aan het werk gegaan voor het vrolijke robot karakter, die jouw leefomgeving zorgeloos schoonhoudt.
Adam & SiamDit Thais restaurant in hartje Amsterdam is een trendy hotspot voor de meest authentieke gerechten uit Thailand. Ik heb stijlvolle posts gemaakt en foto’s afgewisseld met leuke quotes om interactie met de volgers te stimuleren.
Social Media ManagementOp deze manier heb ik nog diverse profielen voorzien van content.  Denk aan MKB bedrijven van restaurants, een consultancy bureau tot aan een architect. Met dank aan Social Banana voor deze kans. Ik denk graag mee met de mogelijkheden en ik houd ervan om trendy of stijlvolle profielen vorm te geven. Wie houd niet van een esthetisch mooi en overzichtelijk instagram profiel?
Bedankt voor het bekijken!
Wil je een ander project zien?
Ga naar het Amigo project
Check No Limit Streetwear
Lees meer over mij