Talent is good.
Practice is better.
Passion is best.💘

Over Yessica

Ik heb in juli 2019 de opleiding Communicatie & Multimedia Design cum laude afgerond. Buiten mijn studie was ik graag bezig met illustraties en logo ontwerp, waardoor ik vaker werk heb gedaan voor vrienden en familie. Dat stimuleerde mij om na mijn studie te starten als parttime freelancer.

Ik zoek graag de uitdaging op en wil altijd blijven leren. Mijn creatieve geest is altijd op zoek naar de balans tussen originaliteit en herkenbaarheid. Hoewel ik denk dat originaliteit eigenlijk niet bestaat, omdat alles een kopie is van elkaar, vind ik dat door de combinatie van de juiste bronnen je het dichtst bij een origineel idee komt.

Een goed idee komt natuurlijk niet uit de lucht vallen en hier is een gestructureerd ontwerpproces voor nodig, zodat het probleem achter het probleem duidelijk wordt. Dan pas wordt de ontwerpoplossing echt top. Ik zoek altijd een oplossing die  precies aansluit bij de klant en bij de doelgroep.

Het resultaat ziet er misschien simpel uit, maar het proces is vaak erg ingewikkeld. Daar wil juist graag bij helpen.

Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak bezig met illustraties maken, concerten bezoeken, foto’s maken, reizen en uiteten met vriendinnen ❦
Heb je interesse om samen te werken, een vraag of wil je gewoon hallo zeggen? 💌
Stuur een mailtje
Terug naar home
Slide in DM