Amigo

Branding, App design and Web design 2020 - 2021
header amigo mockup mobile app
“amigo laat mensen het gemak van de nieuwste digitale technieken ervaren door o.a. NFC en slimme toepassingen in te zetten in bijvoorbeeld de horeca, events en bedrijven.”
RolAmigo is een jonge ambitieuze startup die met slimme producten verschillende markten kunnen innoveren. Middels hun eigen platform kan jij als gebruiker je eigen profiel aanmaken en àl je social media links op 1 platform laten zien en makkelijk delen via NFC producten.

Daarnaast is het ook inzetbaar in bijvoorbeeld de horeca door bezoekers de NFC buttons te laten scannen en hun een kijkje te geven in de keuken. Bijvoorbeeld links naar het menu, vegan opties, social media kanalen, en andere links specifiek voor hun doelgroep.

Ik mocht hun helpen met de visuele uitingen. Zo ben ik begonnen met moodboards voor de huisstijl & het logo. Verder heb ik geadviseerd in de merkstrategie en maak ik UX/UI designs voor de webapp en de website. Ik ben momenteel nog steeds werkzaam om diverse verbeteringen door te voeren om het platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken! :)
Moodboard — Logo idee – Logo uitwerking
Final Logo
DoelHet doel was om het merk een vriendelijke, trendy, moderne en een beetje technische uitstraling te geven. Het gaat namelijk om het concept ‘Simply Connected’.
Kleurenpalet
OntwerpkeuzesVandaar de keuze van het dynamische logo waarbij 3 cirkels met elkaar samen komen. Het lettertype is vriendelijk en open, door de ronde vormen en onderkast letters.We kozen voor een paarse gradient omdat het professionaliteit, een beetje fun en vooruitstrevenheid uitstraalt. Daarnaast een felgroene kleur voor de CTA knoppen zodat die eruit springen: zowel mooi als functioneel.
Kleurenpalet
Mobile Mockup & Flyer ontwerp
UI designHieronder een aantal voorbeelden van UI designs, over inloggen & aanpassen van je persoonlijke profiel.
Cookie melding overlay
Bedrijfsprofiel mogelijkheden
Social MediaInstagram is het belangrijkste kanaal. Hiervoor heb ik templates gemaakt. Bekijk het profiel en de website op:

amigo-connected.nl
amigo.bio

@amigo_connected
Bedankt voor het bekijken!
Wil je een ander project zien?
Social Content Creatie
Ga naar het Logofolio
Lees meer over mij