Persoonlijke branding

Branding project 2020
“Voor mijn eigen huisstijl heb ik gekozen om meer persoonlijke elementen te laten zien. Vrolijke accentjes in de vorm van bloemen in combinatie met zachte lichte kleuren en een helder, open lettertype passen bij mij.”
DoelIk wil mezelf graag als een eenduidig merk presenteren zodat mensen mij gaan herkennen en zich wel of niet aangetrokken voelen tot mijn merk.
Styleboard
MoodboardOm mijn eigen visie te verduidelijken heb ik een moodboard gemaakt. Dit maakt het idee al een heel stuk concreter maar bied ook potentie voor andere richtingen.

Ik koos voor zachte en warme tinten in combinatie met natuurlijke, neutrale elementen zoals bloemen, bomen, zee. Ik houd er wel van om lekker buiten te zijn in de natuur.

Daarnaast ben ik ook fan van quotes omdat ik daar geinspireerd van kan raken, dus die kunnen niet missen! Ik heb elementen over elkaar heen gelegd zodat het meer diepte creëert en een interessanter beeld.

Poppins is het hoofd lettertype geworden, het is een bekend lettertype tegenwoordig dus het roept herkenning op, en het is open en ziet er vriendelijk uit waardoor ik het perfect vind passen.
Moodbaord
CV opmaak
Poster idee
Visitekaartje
Briefpapier voorbeeld
Schetsen logo animatie
Bedankt voor het bekijken!
Wil je een ander project zien?
Bekijk Beerze project
Ga naar het Logofolio
Lees meer over mij